Actievoorwaarden

Actie voorwaarden

1: Algemeen:
De promotie loopt zolang de voorraad strekt. De actievoorwaarden kunnen tussentijds worden aangepast. Indien producten niet meer leverbaar of voorradig zijn, behouden wij het recht voor om de acties in te trekken of aan te passen. De Algemene voorwaarden die op de BelleDerma site staan zijn op deze actie niet van toepassing.

2: De actie:
Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u deze binnen 6 kalenderdagen in uw brievenbus. U ontvangt per email de factuur en u verplicht zich deze binnen 14 kalenderdagen te betalen onder vermelding van het factuurnummer.

3: Retourneren:
U kunt het product na levering tijdens de wettelijke zichttermijn van 14 kalenderdagen nog retour zenden, mits de verpakking ongeschonden is. U dient de retourkosten zelf te betalen. Retouradres: BelleDerma, Postbus 62, 3340AB H.I. Ambacht.

4: Deelname:
Wanneer u 18 jaar of ouder bent en woonachtig in Nederland, mag u deelnemen aan deze actie. Wanneer u deelneemt bevestigt u deze actievoorwaarden en de promotie te hebben geaccepteerd.

5: Informatie en Contact
Voor informatie bezoek www.bellederma.com of neem contact op met de klantenservice. Dit kan per e-mail via bellederma@wegmetuwrimpels.com.